Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla yüzünü yıkamak

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak kötü durumlara düşürüleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, eşlerin boşanacağına, iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak bol rızık sahibi olunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabunla yüz yıkamak gönül kapılarını açacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, rahatın yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments