Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun yüzünü yıkamak

Rüyada bir çocuğun yüzünü yıkamak

Rüyada bir çocuğun yüzünü yıkamak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun yüzünü yıkamak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz yıkamak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada el yüz yıkamak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin yüzünü yıkamak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Rüyada yüzünü sütle yıkamak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments