Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü yara olmak

Rüyada yüzü yara olmak

Rüyada yüzü yara olmak makamının tehlikeye gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü yara olmak gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada kendi yüzünde yara görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sıkıntılarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü yara içinde görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments