Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya yaratıcı işlere odaklanmalısınız.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek ruh sağlığının bozulacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek bundan güç ve cesaret alacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen birini görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak maddi olanaklarının artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments