Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma düşmemek

Rüyada uçuruma düşmemek

Rüyada uçuruma düşmemek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret eder.

Rüyada uçuruma düşmemek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerek ölmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek alım gücünün artacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının uçurumdan düştüğünü görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments