Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek iftiraya uğrayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine inanılır.

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek elinin bollaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin adeta gençleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hak yolunu tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak işlerin büyüyeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rızkından olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments