Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun sümüğünü silmek

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, borcunun da hafifleyeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek hedefine çok kolay ulaşacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sümüğünü silmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına tabir olunur.

Rüyada sümük silmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, ilerleyeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun burnunda sümük görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, anne baba duası alacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments