Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümük silmek

Rüyada sümük silmek

Rüyada sümük silmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada sümük silmek gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sümük silmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet eder.

Rüyada sümüğünü silmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sümük atmak hak yolundan ayrılmayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sümük kusmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kazancın artacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sümüklü bebek görmek kazançlı bir adım atılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada sümük yıkamak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments