Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sümüğünü silmek

Rüyada başkasının sümüğünü silmek

Rüyada başkasının sümüğünü silmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sümük silmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına yorulur.

Rüyada sümüğünü silmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, çok daha iyi günler göreceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sümük akmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada salya sümük ağlamak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sümüklerini temizlemek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments