Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına işarettir.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına inanılır.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun burnunda sümük görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan sümük temizlemek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, patron koltuğuna geçeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments