Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümüğünü silmek

Rüyada sümüğünü silmek

Rüyada sümüğünü silmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Rüyada sümüğünü silmek gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada sümük silmek ekonomik olarak kalkınacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada sümüğünü silmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sümük görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde sümüklü böcek görmek geçimin kolaylaşacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sümük atmak yaşam tecrübesi edineceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elinde sümük görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments