Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, pek az kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulur.

Rüyada çocuğu çişe tutmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments