Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak yeni mallara kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulur.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments