Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu çiş yaptırmak

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuna çiş yaptırmak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments