Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun çişini yaptırmak

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak gönlünün ferahlayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, anne baba duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek sevdiği birini kırmaya, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun çişini yaptığını görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, istediği projeleri yapamayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments