Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivleri korumak

Rüyada civcivleri korumak

Rüyada civcivleri korumak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, güzel bir yola çıkılacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivleri korumak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Rüyada civcivleri korumak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi korumak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı korumak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı koruduğunu görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada hamile kadını korumak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölüyü korumak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, zor zamanların biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamını korumak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments