Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kısmetinin kapanacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak dişe diş savaşacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivin üstüne basmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak farklı şeyler deneyeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada fare üstüne basmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne basmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarların üstüne basmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne basmak geçim derdinin olmayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments