Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve civcivleri görmek

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ve civcivleri gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yada civciv görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv ve tavuk görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, dileklerinin kabul olacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalettir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada civciv tavuk görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sorunlarının da çözüleceğine yorulur.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek evdeki nimetin çoğalacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments