Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv hediye etmek

Rüyada civciv hediye etmek

Rüyada civciv hediye etmek başarının garantileneceğine, umutların biteceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada civciv hediye etmek gördüyseniz:

  • Bilgi ya da haber toplamak üzere hazır beklemeniz durumunda, yeni kararlar alabilir, çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada civciv hediye etmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada civciv hediye almak ismini herkese duyuracağına, herkesi doğru yola çağıracağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük civciv görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet eder.

Rüyada kafeste civciv görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalettir.

Rüyada konuşan civciv görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet eder.

Rüyada tüysüz civciv görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments