Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin öldüğünü görmek

Rüyada civcivin öldüğünü görmek

Rüyada civcivin öldüğünü görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivin öldüğünü gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Rüyada civciv öldüğünü görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivin öldüğünü görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Rüyada civcivi öldürmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv ve köpek görmek kucaklaşacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Rüyada civciv ayağı görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük civciv görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada iki civciv görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments