Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv öldüğünü görmek

Rüyada civciv öldüğünü görmek

Rüyada civciv öldüğünü görmek onurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada civciv öldüğünü gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada civcivin öldüğünü görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Rüyada civciv öldüğünü görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, köşeye sıkıştıracağına yorulur.

Rüyada civcivi öldürmek zengin bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Rüyada civciv hediye almak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada civciv yıkamak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada pembe civciv görmek arabuluculuk yapılacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada civciv satmak bir sınavdan geçileceğine, düşman malından yemeye, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments