Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ayağı görmek

Rüyada civciv ayağı görmek

Rüyada civciv ayağı görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada civciv ayağı gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Rüyada civciv ayağı görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü sarı civciv görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada eline civciv almak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine yorulur.

Rüyada civciv kaybetmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine yorulur.

Rüyada civciv uçurmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada yavru civciv görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş civciv görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments