Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla civciv görmek

Rüyada birden fazla civciv görmek

Rüyada birden fazla civciv görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla civciv gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Rüyada birden fazla civciv görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, ev sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla muhabbet kuşu görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla polis görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gelin görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, güçlükle elde edilecek başarı, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla sanatçı görmek kötü günleri geride bırakacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayakkabı almak hafifleyeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments