Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv kurtarmak

Rüyada civciv kurtarmak

Rüyada civciv kurtarmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hastalıklarının azalacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine inanılır.

Rüyada civciv kurtarmak gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak zenginliğe kavuşacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada civciv kurtarmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına inanılır.

Rüyada civcivi kurtarmak sevinçli haberlere, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada civcivin konuştuğunu görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Rüyada civciv doğurduğunu görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada ölü sarı civciv görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada civciv olmak gelirinin azalacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada civciv yediğini görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments