Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğa yem vermek

Rüyada tavuğa yem vermek

Rüyada tavuğa yem vermek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğa yem vermek gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yememek bol hayır duası alınacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada tavuklara yem vermek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yemi görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuklar yem vermek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tavuğa yem vermek hiç istemediği işlere gireceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yem vermek başarının adım adım yaklaşacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağana yem vermek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments