Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yakalamak

Rüyada civciv yakalamak

Rüyada civciv yakalamak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalettir.

Rüyada civciv yakalamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Rüyada civciv yakalamak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet eder.

Rüyada siyah civciv görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, gelirinin düşeceğine işarettir.

Rüyada sarı civciv sevmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtlayan civciv görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada civciv satın aldığını görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada civciv kafası görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hindi civcivi görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, aşama kaydedeceğine, kötü yola sapmayacağına delalettir.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments