Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv satın almak

Rüyada civciv satın almak

Rüyada civciv satın almak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mekân değiştireceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada civciv satın almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal gerilimler yaratabilir.

Rüyada civciv satın almak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada civciv satın aldığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Rüyada ölü sarı civciv görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalettir.

Rüyada canlı civciv yemek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına tabir olunur.

Rüyada civciv ölüsü görmek gülen yüzünün de solacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada bir sürü civciv görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli civcivler görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, başarısının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv ve kedi görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zorlukların aşılacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments