Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv satın aldığını görmek

Rüyada civciv satın aldığını görmek

Rüyada civciv satın aldığını görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, zorluğa düşeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv satın aldığını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Rüyada civciv satın aldığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada civciv satın almak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv aldığını görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet eder.

Rüyada ayna satın aldığını görmek rahat bir hayata adım atacağına, büyük başarılara imza atacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada satın aldığını görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim satın aldığını görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyve satın aldığını görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, çocuk sahibi olacağına, dua alacağına işarettir.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments