Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yuvası görmek

Rüyada civciv yuvası görmek

Rüyada civciv yuvası görmek çok başarılı işlere imza atacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, geçim derdi çekeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işaret eder.

Rüyada civciv yuvası gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada civciv yuvası görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada örümcek yuvası görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine tabir olunur.

Rüyada yuva yikmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karınca yuvasından toprak almak ufkunun açılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karınca ve yuvasını görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek yuvası görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada tavşan yuvası görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare yuvası görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments