Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe civciv görmek

Rüyada pembe civciv görmek

Rüyada pembe civciv görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok sayıda borca gireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Rüyada pembe civciv gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Rüyada pembe civciv görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtlayan civciv görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rütbe alacağına inanılır.

Rüyada hindi ve civciv görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek karalar bağlayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde civciv görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz civciv görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments