Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv hediye almak

Rüyada civciv hediye almak

Rüyada civciv hediye almak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv hediye almak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada civciv hediye etmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv hediye almak kısmetinin de açılacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına tabir olunur.

Rüyada civciv sesi duymak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada ölen civciv görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kaz civciv görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yemi görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada yavru civciv görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv almak yoğun duygular yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments