Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yıkamak

Rüyada civciv yıkamak

Rüyada civciv yıkamak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Rüyada civciv yıkamak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Rüyada civciv yıkamak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada civciv pisliği görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv sevdiğini görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk civcivler görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, evine bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada civciv resmi görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına inanılır.

Rüyada ölü civciv görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada iki tane civciv görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments