Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv doğurduğunu görmek

Rüyada civciv doğurduğunu görmek

Rüyada civciv doğurduğunu görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada civciv doğurduğunu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Rüyada civciv doğurmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada civciv doğurduğunu görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada civciv kafası görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada civciv eline almak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv yumurtası görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil civciv görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada civcivlere su vermek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments