Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin konuştuğunu görmek

Rüyada civcivin konuştuğunu görmek

Rüyada civcivin konuştuğunu görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işarettir.

Rüyada civcivin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Rüyada civcivin konuştuğunu görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, parasının azalacağına işaret eder.

Rüyada konuşan civciv görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde civciv görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine civciv görmek dolayısıyla geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv pişirmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, elinin darlık içinde kalacağına işarettir.

Rüyada civciv pisliği görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulur.

Rüyada civciv ördek görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments