Rüyada civciv kakası görmek

Rüyada civciv kakası görmek kişinin muradına ereceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ilerleyeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv kakası gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada civciv kakası görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv kovalamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli civcivler görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek ailesini hem gururlandıracağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette civciv görmek elindeki işi rayına oturtacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada yanmış civciv görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada siyah civciv görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk civciv görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top