Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette civciv görmek

Rüyada tuvalette civciv görmek

Rüyada tuvalette civciv görmek hayır duaları alacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette civciv gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Rüyada tuvalette civciv görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, zorlukları atlatacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcivin ölmesi görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kedi ve civciv görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada çokca civciv görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivin öldüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada civcivlere su vermek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments