Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste civciv görmek

Rüyada kafeste civciv görmek

Rüyada kafeste civciv görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada kafeste civciv gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kafeste civciv görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafese girmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Rüyada kediyi kafeste görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, dualarının karşılığını alacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde insan görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Rüyada büyük kafes görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, işinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafeste kanarya görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments