Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan civciv görmek

Rüyada konuşan civciv görmek

Rüyada konuşan civciv görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, eskisinden de iyi olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada konuşan civciv gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Rüyada civcivin konuştuğunu görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sağlığının yerinde kalacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada konuşan civciv görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara civciv görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, gönül kapılarını açacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı civciv görmek hararetli olayların meydana geleceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv ısırdığını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada tuvalette civciv görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments