Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek aşama kaydedeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada civcivin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Rüyada civciv büyütmek herkesin şaşırtılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet eder.

Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına işaret eder.

Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Rüyada evini büyütmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitkilerin büyüdüğünü görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, hem dua alacağına delalettir.

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments