Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil civciv görmek

Rüyada yeşil civciv görmek

Rüyada yeşil civciv görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi olarak zarar edeceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil civciv gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Rüyada yeşil civciv görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtada civciv görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada civciv yakalamak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv hediye etmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments