Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi civcivi görmek

Rüyada hindi civcivi görmek

Rüyada hindi civcivi görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hindi civcivi gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Rüyada hindi ve civciv görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, Allah katında günahlarının affolacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi civciv görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindi civcivi görmek kendisini yıpratacağına, kötü günlerin geride kalacağına, fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi kestiğini görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada hindi beslemek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, önemli bir lider haline geleceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Rüyada renkli hindi görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizi ağacı görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada toz hindistan cevizi görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, rütbe alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments