Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişini tutmak

Rüyada çişini tutmak

Rüyada çişini tutmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, güçlendikçe güçleneceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada çişini tutmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu çişe tutmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çişini tutmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, aileye büyük bir ev alınacağına inanılır.

Rüyada çiş tutmak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çişe tutmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulur.

Rüyada çiş kokusu duymak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun süre çiş yapmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, isteklerine kulak vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments