Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişe tutmak

Rüyada çişe tutmak

Rüyada çişe tutmak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi yorulmaktadır.

Rüyada çişe tutmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada çocuğu çişe tutmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çişini tutmak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye inanılır.

Rüyada çişe tutmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalettir.

Rüyada çiş tutmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta çiş yapmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments