Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üstüne çiş yapmak

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak mali krize gireceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • İlerme sağlamak istediğiniz konularda veya aşk hayatınız hakkında gerçekten etkileyici fikirleriniz olabilir.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, doğru yolu bulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada üstüne çiş yapmak o kişiye zararının dokunacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çiş yapmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kovaya çiş yapmak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada çokça çiş yapmak her zaman el üstünde tutulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments