Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süre çiş yapmak

Rüyada uzun süre çiş yapmak

Rüyada uzun süre çiş yapmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Rüyada uzun süre çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Rüyada uzun süre çiş yapmak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Rüyada uzun süre banyo yapmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, başarılı adımlar atılacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun süre uyumak Allah’ın lütuflarına ereceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ona yardımcı olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments