Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş tutmak

Rüyada çiş tutmak

Rüyada çiş tutmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada çiş tutmak gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Rüyada çişini tutmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada çiş tutmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğu çişe tutmak borçlarının kendisini çok aşacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına inanılır.

Rüyada çişe tutmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Rüyada bir kaba çiş yapmak sıkıntılarının daha da artacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çişini tuvalete yapmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada çiş aktığını görmek işleri yoluna sokacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments