Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cisimleri hareket ettirmek

Rüyada cisimleri hareket ettirmek

Rüyada cisimleri hareket ettirmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet etmektedir.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek lüksünün artacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah cisim görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Rüyada havada uçan cisimler görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulur.

Rüyada uçan cisim görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, borçlarının çoğalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada garip cisimler görmek işinden uzaklaşacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments