Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah cisim görmek

Rüyada siyah cisim görmek

Rüyada siyah cisim görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, istediği makama geleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah cisim gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada siyah cisim görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir cisim görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cisimleri uçurmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada uçan cisim görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, bereketli yağmurlara rivayet etmektedir.

Rüyada bir cisimle uçmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, hak yolunu bulacağına, içinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli cisimler görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, başının derde gireceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments