Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan cisim görmek

Rüyada uçan cisim görmek

Rüyada uçan cisim görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iş kaybı yaşayacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına inanılır.

Rüyada uçan cisim gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret eder.

Rüyada uçan cisimler görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalet eder.

Rüyada uçan bir cisim görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kalp kıracağına inanılır.

Rüyada uçan cisim görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada cisimleri uçurmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yeni kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada uçan cisimler görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde cisim görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments