Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada uçan cisimler görmek

Rüyada havada uçan cisimler görmek

Rüyada havada uçan cisimler görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Rüyada havada uçan cisimler gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada havada uçan cisimler görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek işlerinin çok açılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada uçan cisim görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, iç sıkıntısına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına inanılır.

Rüyada uçan bir cisim görmek mutluluk ve başarı getireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cisimleri uçurmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada uçan cisimler görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, itibarını zedeleyeceğine işarettir.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments